KIDS WATERSPORT KAMP, ZANDVOORT

De leukste week van de zomervakantie beleef je zonder twijfel met ons watersportkamp voor kinderen. Kids tussen de 10 en 15 jaar kunnen met ons het watersport avontuur aangaan want we gaan elke dag het water in! De dagen met Golven gaan we je leren surfen, maar wat als er geen golven staan? Dan pakken we de SUP’s en de 10-persoons mega-SUP om het water op te gaan! Op deze manier doen we altijd de meeste geschikte activiteit!

Watersport kamp in Zandvoort

Ons watersportkamp voor kinderen is zonder overnachting. We starten elke dag om 10:00 tot 17:00. Tussen de middag verzorgt Tijn Akersloot een heerlijk en gezonde lunch, zodat de kids er weer de hele middag tegen aan kunnen!

De watersportkampen zijn extreem persoonlijk, omdat de groepen, maar met maximaal 10 kids per 2 watersport instructeur zijn! Op deze manier kunnen we iedereen persoonlijk begeleiding om een echte surfer te worden!

Er vinden maximaal 3 groepen plaats dus 30 kinderen per week. VOL =  VOL, en Minimaal 6 kinderen per week 

Wat gaan we allemaal doen?

Tijdens je watersportkamp gaan we elke dag het water in, maar de activiteit is geheel afhankelijk van de watercondities. Dus met de dagen dat er golven staan gaan we surfen / bodyboarden en nog veel meer, maar het komt ook wel eens voor dat er geen golven staan en op die momenten kunnen we het water op met de Stand up paddle board (SUP) en natuurlijk onze beruchte Mega SUP! Daarnaast hebben we nog veel meer gave activiteiten die we gaan doen zoals longboarden, zee raften, slackline, beach volleybal, ultimate frisbee, beach Yoga en de Beach clean up. Bij slecht weer hebben we binnen activiteiten zoals longboards en surf sieraden maken en nog veel meer!

Naast alle gave activiteiten vinden we het erg belangrijk dat je bewust wordt van de natuur en haar krachten! Daarom gaan we het ook hebben over de zee wat verschillende stromingen zijn en waarom het zo belangrijk is dat er geen plastic op het strand ligt. We organiseren wekelijk een wedstrijd die het meeste afval kan vinden op het strand en de winnaar krijgt een speciale prijs!

Ons kamp is vanaf maandag t/m vrijdag (of maandag t/m woensdag) van 10:00 tot 17:00. Vrijdag sluiten we af met de surf diploma uitreiking en lekkere BBQ bij Tijn akersloot.

Ons surfkamp is in Zandvoort aan zee  bij ons watersportcentrum Surfers Paradise bij Tijn Akersloot. Alle kinderen dienen worden te gebracht en gehaald bij het watersport centrum daar.

Als je de hele dag sport verbrand je natuurlijk een hoop energie! Daarom verzorgd Tijn Akersloot dagelijks een gezonde lunch en zorgen we ervoor dat iedereen genoeg drinkt.

We staan bekend onder onze persoonlijke begeleiding en daarom geven hebben we 10 kids per groep van 2 instructeurs. Op deze manier leert iedereen elkaar door en door kennen! Onze professionele instructeurs hebben jarenlange ervaring in het lesgeven van onze watersporten!

Alle kids die mee doen met het watersportkamp moeten in bezit zijn van een zwemdiploma A en B. dit is natuurlijk helemaal voor hun eigen veiligheid en plezier

HEB JE NOG MEER VRAGEN?

Je kunt ons altijd bellen voor meer infomatie onder het nummen +31613769173 of stuur een emailtje naar info@northseakitesurfschool.nl

Inbegrepen

  • 3 of 5 dagen watersport kamp van 10:00 tot 17:00

  • Ervaren watersport instructeurs

  • Dagelijkse gezonde lunch

  • Drankjes en tussendoortjes

  • Alle materialen en wetsuits

  • Alle activiteiten die naast de watersporten georganiseerd worden

  • Watersport diploma

3 DAGEN KIDS WATERSPORT KAMP €229,-
5 DAGEN KIDS WATERSPORT KAMP €350,-

BOEK NU