Kitesurfen in Muiderberg

Aan de westkant van de pier in Muiderberg bevindt zich de kitesurflocatie, het ligt direct aan de dijk. Hier is een klein grasveldje waar je, je kite kan optuigen. Het water is tot wel 700 meter uit de kust dusdanig ondiep dat je er kan staan. Dit maakt het voor kitesurfen dus een ideale kitesurfspot! Het water is vlak en kalm omdat de dijk de stroming tegen houd. Dat maakt muiderberg perfect voor beginners!

Bij onze school staat de koffie altijd klaar. Je kan er ook voor kiezen om na de les wat lekkers eten bij de jachthaven van Muiderberg.

Kitesurf windrichtingen in Muiderberg

North Sea Kitesurf School heeft een mobiele kitesurf school locatie in Muiderberg. In Muiderberg geven we kitesurfles met noord tot noordoost en oostenwind. Wat Muiderberg ideaal maakt is dat je tot wel bij 1 kilometer uit de kust kan staan tijdens de lessen.

Check onze andere kitesurf locaties

SCHELLINKHOUT
ZANDVOORT
MEDEMBLIK

Muiderberg

  • Het grasveld waar je je kite kan optuigen is niet erg groot en er staan bomen aan de kant. Door de bomen kan het lastig zijn om je kite op te laten. Wij adviseren dan ook altijd om je kite op te laten in het water waar geen obstakels in de weg staan. Hoog zomers in de weekenden zijn er badgasten aanwezig in Muiderberg. Er is dan ook een duidelijk gebied voor de badgasten, en een apart gebied voor watersporten.
    Ver van de kant bevindt zich een vaargeul. Als de wind aflandig is en dus eigenlijk niet moet gaan kitesurfen kun je richten de vaargeul kitesurfen. Pas dus op met westenwind!

  • Bij onze school staat de koffie altijd klaar. Je kan er ook voor kiezen om na de les wat lekkers eten bij de jachthaven van Muiderberg.

  • Parkeergelegenheid is hier schaars, zeker in het weekend of op winderige vakantiedagen.
    Parkeren in Muiderberg kan moeilijk zijn, het dorp is klein en er is weinig parkeergelegenheid. Je kunt het beste bij de kleine parkeerplaats parkeren aan het begin van de Dijkweg of bij het dorp rondom het park. Vanaf daar is het een klein stukje lopen over het kerkpad naar de kitesurfspot.

Navigatie: Kerkpad, 1399 HA Muiderberg.

Er is geen trein station in de buurt

Bus 110
Bushalte Gerard Duolaan, Muiderberg

Wil je les op deze locatie? Boek nu!

KLIK HIER!