STAND UP PADDLE BOARD IN ZANDVOORT

Stand Up paddle boarden in Zandvoort is gemakkelijk te leren. Door de veelzijdigheid van Stand up paddelboarden is de sport, in een korte tijd explosief gegroeid. Met SUP sta je op een speciaal ontworpen groot surfboard, en met een peddel in je hand. Op die manier kan je de wereld bekijken vanaf het water. De fanatiekeling kan SUP ook gebruiken voor een Full body workout

SUP LES

Leer Suppen in Zandvoort aan zee. Met onze beginners les maak je al na een paar minuten de eersten meters op het board! Zwemdiploma’s nodig: A & B

€ 38,- per persoon.

Suppen in Zandvoort aan zee is geweldig!
Zandvoort heeft een strand van wel 8 km lang! Je kan prachtige tochten maken langs het strand op warme zomerdagen.
Met onze speciale grote en stabiele Stand Up Paddle boards peddelt jong en oud in minuten al vrolijk rond!

JA BOEK NU.

SUP ‘GOLF’ LES

Heb je al eens gesupt en wil je net wat makkelijker de golfen berijden. Of toch net die bocht kunnen draaien op de golf. Zwemdiploma’s nodig: A & B

€ 38,- per persoon.

SUPPEN in de golfen van Zandvoort is geweldig! Je eerste golf die je mee surft vergeet je nooit meer! In onze SUPles in Zandvoort richten we ons op het stabiel staan op de SUPboard en je voet verplaatsingen tijdens het in paddelen van de golven.
Door onze ervaring van het surfen en suppen kunnen we je snel leren hoe je het makkelijkste over de golven kan surfen op je Stand Up Paddle board.

BOEK HIER

Stand Up Paddle boarden voor kinderen en volwassenen is ook mogelijk als privéles. Privéles is 2 uur lang en voor elke niveau.
Leer surfen met je eigen privé-instructeur € 90,- per persoon.

VEILIGHEID

Elke deelnemer moet in het bezit zijn van een zwemdiploma. We leggen je uit hoe je veilig in zee kunt genieten van de golfen. Onze instructeurs weten verschillende manieren om jou op een rustige manier van het surfen te laten genieten.

STAND UP PADDLE BOARD

Bij North Sea Watersports gebruiken we bij elke watersport activiteit goede wetsuits, zodat je lekker warm blijft tijdens de les. We beginnen met een korte uitleg op het strand, en duiken daarna het water in.
MEENEMEN NAAR JE LES
Zwemkleding voor onder het wetsuit.
Een handdoek.
Goede waterproof zonnebrand.

Liever board huren en zelf genieten van het water?

RESERVEER ONLINE JOUW SURFBOARD OF SUP VERHUUR